Recepten

Cake met chocolade

cake

Omdat elke dag een feestje is! En daar hoort iets lekkers bij.

Ingrediënten

Voor 6 tot 8 personen

  • 120 g fondant chocolade
  • 60 g boter
  • 120 g suiker
  • 3 eieren
  • 40 g gezeefde bloem
  • 2 eetlepels cacaopoeder

Bereidingswijze

  • Laat de chocolade au bain-marie smelten. Voeg de boter in stukjes toe.
  • Klop de eieren en de suiker tot je een luchtig deeg krijgt. Voeg hier de chocolade en vervolgens de bloem aan toe.
  • Beboter 4 wegwerp vormpjes in aluminium. Strooi cacaopoeder in de vormpjes en verwijder het teveel. Vul de vormpjes tot ¾ van de hoogte.
  • Verwarm de oven voor op 200°C (koken met medium vocht) en bak gedurende 8 à 10 minuten.
  • Laat een minuutje rusten en keer de vormpjes op de borden om.

Koken met medium vocht

  • 200°C / 8-10 minuten

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply