Omdat elke dag een feestje is! En daar hoort iets lekkers bij.
Ingrediënten
Voor 6 tot 8 personen
- 120 g fondant chocolade
- 60 g boter
- 120 g suiker
- 3 eieren
- 40 g gezeefde bloem
- 2 eetlepels cacaopoeder
Bereidingswijze
- Laat de chocolade au bain-marie smelten. Voeg de boter in stukjes toe.
- Klop de eieren en de suiker tot je een luchtig deeg krijgt. Voeg hier de chocolade en vervolgens de bloem aan toe.
- Beboter 4 wegwerp vormpjes in aluminium. Strooi cacaopoeder in de vormpjes en verwijder het teveel. Vul de vormpjes tot ¾ van de hoogte.
- Verwarm de oven voor op 200°C (koken met medium vocht) en bak gedurende 8 à 10 minuten.
- Laat een minuutje rusten en keer de vormpjes op de borden om.
Koken met medium vocht
- 200°C / 8-10 minuten
No Comments