Tasteology

Eat a long met Jozef Youssef

https://youtu.be/XU43gaTuNF8

Chef Jozef Youssef speelt een belangrijke rol in de vierde aflevering van onze documentaire Tasteology. Op Taste of Amsterdam vertelde hij pers, bloggers en consumenten zijn verhaal onder het genot van heerlijke canapés. Zijn perceptie op hoe wij smaak beleven en zijn wetenschappelijke benadering van hoe onze beleving van eten tot stand komt, was voor vele aanwezigen een ware eyeopener.

Ook benieuwd naar onze Tasteology documentaire? Je vindt de vier afleveringen Source, Chill, Heat & Experience hier!

Wil jij net als Chef Jozef Youssef smaak naar een hoger niveau brengen? Bekijk hier de apparaten van AEG die helpen met het perfectioneren van jouw kookkunsten. Benieuwd naar de vele mogelijkheden van onze combi-stoomoven? Schrijf je in voor een gratis workshop!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply