Tasteology

Taking Taste Further met Bart van Olphen

https://youtu.be/OUUDyc2-IiY

Bart van Olphen (Fishtales) reist de wereld over om te vissen, koken en leven met de meest waanzinnige (en duurzame) visgemeenschappen over de hele wereld. Een vis klaarmaken is helemaal niet moeilijk, maar waar komt de vis op je bord nou vandaan, welke weg heeft hij afgelegd en hoe haal je het beste in een vis naar boven.

Om antwoord te vinden op deze vragen, zijn wij met Bart de Nederlandse zee (en het wad) op gegaan om Harder en kokkels van eigen bodem te vangen. Taking Taste Further met Bart van Olphen neemt je in 4 afleveringen mee van de bron naar het bord. Zijn kennis, passie en liefde voor vis is voor ons een inspiratie!

Kijk alle afleveringen en maak zelf thuis een heerlijk gerecht klaar met harder en gestoomde kokkels, het recept vind je binnenkort op onze blog!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply