Tasteology

Taking Taste Further met Bart van Olphen | 3

https://www.youtube.com/watch?v=4Hatxec-55o

Bart van Olphen (Fishtales) reist de wereld over om te vissen, koken en leven met de meest waanzinnige (en duurzame) visgemeenschappen over de hele wereld.
We hebben in de eerste twee afleveringen kunnen zien waar en hoe je Nederlandse Harder en kokkels vangt en hoe je vis het beste kunt bewaren. In deze derde aflevering van Taking Taste Further met Bart van Olphen zie je hoe de harder heerlijk op de huid wordt gebakken en hoe de kokkels worden gestoomd.

Benieuwd naar alle afleveringen? Bart neemt je mee van de bron naar het bord. Zijn kennis, passie en liefde voor vis is voor ons een inspiratie! Kijk alle afleveringen en maak zelf thuis een heerlijk gerecht klaar met harder en gestoomde kokkels, het recept vind je binnenkort op onze blog!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply